fredag 12 november 2021

12/11 Digitalisering

                                               
Dagen började med frukost. Barnen fick skala äggen själva och äta supergoda mackor med varm choklad. 

                                              
Barnen fick äpple och päron idag. Vi sjöng vår "Hej Alla" sång samt så använde vi lärplattan för att scanna qr-koden till vår påklädningssång då barnen övar på ta på sig ytterkläder.


Ute idag fick barnen använda kameran för att ta bilder samt videoklipp på det de var intresserade av. Man fick trycka på knappen och "det blixtrade "sa någon.
Barnen gillade även musik idag så vi sjöng ute, inne, i sköt rummet, vid matbordet. Precis överallt där det gick.

Några av barnen var inte intresserade i digitaliseringen i dag så vi övade på motoriken. Vi sprang upp och ned för backen. Vi provade hålla handen och vi provade även att gå ner själva utan någon hjälp.

Ute hittade någon även en äggkopp och barnen gjorde mönster och såg att det blev cirklar när man tryckte till den i sanden.

Idag fick barnen pasta med spenat och keso. Vissa tyckte det var supergott medans hos dem flesta var det inte en favorit. Då åt man dem goda grönsakerna istället.

Under uppevilan så tittade vi lite på "Uppfinnare Johanna" som använder teknik för att bygga saker. Det tyckte barnen var en bra och rolig filmklipp då det är digitalisering dagen idag och teknik är en del i det.

Vi vill dessutom påminna om att man ska lämna in lappar kring julledigheten. Idag var sista dagen så vi hoppas och önskar att dem kommer in så snabbt som möjligt.

Kollagen ni alla har gjort är väldigt fina och kreativa och vi har snart fått in alla men vissa saknas, så dem får också komma in.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar