fredag 21 maj 2021

Fredag 21/5 Fredagssamling

 

Barnen och Gårdstomten  bjuds på konsert från förskole kören. Med många härliga, nya sånger sjunger de äldsta för hela förskolan. Tack snälla för en fint uppträdande. 

Barnen får sitta på kullarna och skåda detta uppträdande. Någon vill dokumentera denna händelserika dag med hjälp av ikt som då är med kameran. Jag vill trycka på den Stora Knappen, sägs det av flera barn.

Härliga bilder helt ute efter barnens delaktighet och inflytande. Precis som Lpfö 18 lyfter på flera ställen i förskolans läroplan. 


Barnen får se när gåvorna öppnas, det är både stora och små paket. Till och med guldpaket. Härlig gungstol att sitta och njuta av allas uppmärksamhet och firande. All lycka till en fin pension önskar vi Dig fina kollega. 
Barnen får höra och klämma i sången till vår fina kollega som gör sin sista dag inom förskole förvaltningen. Både vuxna och barn  sjunger, klappar och gungar med i sången. Yvonne får flera gåvor både från barnen,  kollegorna och förvaltningen. Tack! För alla dessa år, och njut av din pension. Vi kommer sakna dig. 

Barnen vill ge kramar och alla vill visa sin tacksamhet med blommor och blad. 

Mmmm, låter det vid måltiden idag så himla gott gott. Hamburgare i alla varianter så att alla kan äta. Man kan både äta med händerna som man gör med hamburgare och med en gaffel. Riktig fredagsmys mat. 

Nu önskar vi er Alla en Riktig Skön Helg.
Ses på måndag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar