fredag 15 november 2019

Fredag 15/11 Fredagssamling Tema Gården

 Det nya Babblar spelet som vi ska spela lite mera. Men barnen kan använda spelet. Barnen  lägger upp bilderna vid resp figur. Man vänder bilderna som visas på tärningen. Barnen får sedan säga vad de ser, TAKK och låta som ett djur om det är något djupt som kommer upp.
 Barnen leker med bilarna och mycket turtagning, samspel, fantasi och in i lekens värld. Där barne styr in in i sin lek och därmed lärandet där vi lär tillsammans.

Barnen hör ljudet ute på gården och det är tid för Fredagssamling. Barn och vuxna går till vår plats men först via portalen. Barnen  sjunger vår inledningssång " Hej allihopa"  och vår gårdssång. Gårdstomten har lämnat in några nya kompisar,  för han har sett dem på förskolan. Något  som börjar på BBB
 Ja det är ju BABBLARNA Bobbo och Doddo och hela gänget. Barnen blir mycket nyfikna, aktiva och hjälper till att leta efter dem. Sedan leker barnen mycket glatt som om dessa figurer blir lite levande och kreativa med i barnens lek.


Här är jag också BABBA! Hej hej! 
 Brevet från GÅRDSTOMTEN! Lika spännande varje gång tycker barnen.
 Vegetariskgryta med ris och grönsaker.
 Barnen roliga Babblarkompisar ute. 6 ggr 3 så det räcker till många barn. De är så roliga att leka med.

Barnen  på uppevilan får sedan mera kunskaper om varje figur. De tycker om och skoja med varandra med roliga miner. Vem tycker inte om det?  

Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar