torsdag 4 april 2019

Torsdag 4/4 Valfritt (SKATTGRUPPEN inställt)



Barnen har varit ute i det fina vädret. Här är en färdiglagad glass. Varsågod! Så smakar vi på glassen. Annars smälter den i solen. Det är ju mycket sol och blå himmel. 

 Barnen övar matematiska begrepp med hjälp av en krokodil. Den är stor säger ett barn. Kängurun är liten och den sätts både bakom och framför krokodilen.

 Barnen har haft samling på pressningen. Banan är det idag till fruktstunden. Hur många bananer har vi ätit? 6st svarar några barn.
 Barnen har sedan sett på hur det har gått gör isblomman. Den här varit i frysen och har varit hård som is. Nu har det smält eller som barnen säger " smältit". Det är solen som är varm så det har blivit vatten. Barnen tycket att vi ska spara den på vårt ställe på fönsterbläcket.
 Barnen har haft sångstund med fiskedamm. Flera sånger har vi övat på och TAKK  också. Vissa sånger blev en liten repetion då det var längesedan vi sjöng dem.

 Färgvisan med färgen grön som en av barnens jackor har.
 Nästa vecka är det 10 års jubileum då fyller fsk 10 år. Det är båda händerna uppe, säger någon pojke. Och då måste vi välja två sånger så vi har det till den stora sångstundrn. Det blev handuppräckning av sångerna barnen tycket mest om. Kan ni gissa vilka sånger? Det blev Imse Vimse spindel och Tyran Tyrannosaur. 😊
 Här har vi morots kryss.  Ett litet kryss och ett stort kryss.

Barnen har ätit korv, potatis och grönsaker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar