onsdag 3 april 2019

Onsdag 3/4 Valftitt som blev en utflykt



 Barnen har varit på lekplatsen vid Bergaskolan. Alla barn får gå på ett led och de yngsta går åka i vagnen. Mycket barn på lekplatsen då det var en annan avd där. Kul tyckte barnen. Barnen har gungat på olika sorters gungor, åkt rutschkan, balansgång lång olika kanterna vid sandlådan.  

 Den här runda gungan var intressant det går runt, säger barnen. Denna gungan är rund som en cirkel. Man kan sitta uppe på den eller gå bredvid den. Går man snabbt går gungan fort. Går man långsamt går gungan inte så fort.


 Samling för de äldre barnen. Då kryssade vi på kalendern 3/4. Då gjorde vi tre gumphopp. Sedan tar vi fram de olika bilderna om känslor och övar på dessa. Sedan gör vi trygghetsvandringen om hur vi känner vid olika ställen på förskolan. Någon  berättar att de inte tycker om toan på fsk. Och att de inte vill vara på Kolibrin en morgon. Men för de mesta är det bra och barnen säger att de ofta är glada.

Barnen har ätit morotsoppa med smörgås, creme fraiche och mjölk. Här har vi en smörgås som är en dinosaurie där  det bara är svansen kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar