måndag 25 mars 2019

Måndag 25/3 utelek

 Barnen har lekt utomhus under fm. Många har cyklat och skjutsat varandra. Några har lagat en cykel. Tramporna är sönder.
 Kalas på fina stjärnmattan med Bulibumpastolen och valfri hatt. Det blev den rosa lila. Pojken har fyllt 3 år i helgen. Han berättar att han har fått en stor bilen. Den är svårt och man kan sitta två stycken idén.
 Pojken berättar att han har  fått tröjan också. Det var kalas med många människor och barn. Vi hade Bamse tårta, som mamma har gjort. Kamraterna sjunger födelsedagssången och hurrar tre gånger. Sedan får man födelsedagskort där man håller en tänkt  ballong i handen. Därefter får man välja flera önskesånger som Krokodilen, spindeln i olika varianter, jag hammrar och spikar osv.
 Tack snälla för dessa böcker som vi har fått av en kompis. De har jag köpt med min pappa och bror i helgen. Benny Björn läser vi sedan efter lunchen på sk uppevilan.
 Dagens lunch som är vegetarisk som vi har på måndagar och fredagar.
 Även denna boken får vi lite ny kunskaper om dinosaurierna. Att de äter 10ggr mera än vad kon äter. Och att de kan springa väldigt fort osv.
Avslappning efter sagan. Bra att slappna av i kroppen och knoppen så att vi kan leka sen igen under em.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar