torsdag 13 oktober 2022

Kompisen Ugglan kom på besök

Dagens samling har påbörjat med" Hej Alla"sången och på besök hade vi två 🦉. som berättade att de är kompisar och har spelat trummor för länge, länge sen tillsammans. Till dagens ära tog den ena med sig en riktigt trumma så att barnen kunde provspela. 


Medan vi sjöng tillsammans "Nu spelar vi, vi spelar på trumman... har barnen skickat trumman i tur och ordning genom hela samlingscirkeln. 


Denna övning har gått så bra att till och med 🦉 har blivit så imponerade att de sa till oss att vi ska ge oss själva en stor applåd .

Såklart hade vi fruktstund och dagens favorit frukt verkade vara banan. 


Barnen visade stort intresse för de olika dinosaurierna som fanns ute på gården idag.  Högtalaren hängdes upp på trädet och barnen kunde lyssna på dinosaurie låtar samtidigt som barnen pusslade. 

Kompisarna hittade blommor i en av flodillerns odlingslådor. Det fanns rosa, vita och lila blommor. Barnen berättade att nya blommor kommer växa då det växt blom knoppar. 




Ateljern idag har blivit flyttat  till imorgon på grund av studie besök imorgon av ledningsgrupp  C.


Dagen kommer med trygghetsenkäter  som värdegrundana behöver för vidare arbete här på förskolan. Vi vill därför ha era svar snabbt tillbaka.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar