onsdag 17 juni 2020

Onsdag17/6 Midsommar firande


Vi vill först och främst säga, TACK för alla fina blommor vi fått idag. Dagen började med att barn som ville fick hjälpa till att klä midsommarstången.

 De fina blommor som flera barn har lämnat tas om hand. Barnen ville hjälpa till att klä stången fin.


 Efter att vi har klätt midsommarstången. Är det dags för lite dans för  barnen som ville vara med. Det blev flera sånger bla "prästens lilla kråka", små grodorna" mm. Som avslutning på dansandet blev det "raketen".


Sen efter dansen var det dags att gå in och äta vår midsommarlunch, först blöjbyte och tvätta händerna. Sen fick barnen och Ullis och Christian vänta i hallen. Då passade vi på att ha en sångstund, med valfria sånger. Michaela hade varit inne och ordnat med dukningen. Sååå fint det blev. En riktig festlunch=)=).

Vi på fjärilen vill önska er alla en riktig skön midsommar. Christian passar även på att önska alla en skön sommar. Han tar lite semester nu, är tillbaka v28 på sammanslagningen.
Sammanslagningen är v27- 31. Vecka 27 är vi på Djupadal. Veckorna 28-31 är vi alla på Brodda. Vecka 32 är vi tillbaka på Flodillern. Barn som vistas under sammanslagningen bör göra SIN PÅSE MED KLÄDER, REGNKLÄDER, STÖVLAR, SOLKRÄM Mm.



Ingen fest utan jordgubbar. Mmm jättegott!

Därför vill tacka för detta läsåret. Vi önskar er alla en Riktig skön SEMESTER. NU TAR  ÄVEN BLOGGEN UPPEHÅLL, SÅ SES VI IGEN DEN 10/8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar