fredag 12 juni 2020

Fredag 12/6 Avslutning på Fredagssamling

 Barnen  har hittat stora innekrukor , dessa kan man ha på huvudet kommer barnen på. Det blir fina hattar. Det är nog också för att de äldsta barnen är utklädda inför sin avslutningskonsert.
 Avslutningen av Gårdstomten börjar som vanligt med signalen och alla barnen går genom portalen. Vi börjar med att sjunga våra sånger. Idag sitter alla barnen på kullarna som publik, för de äldsta ska ha konsert för oss. Den som skulle varit på Malmö Live. Men vid rådande situation tar barnen konserten på förskolans gård, så blir det en fin och bra avslutning med fredagssamlingarna.

 De äldsta barnen  sjunger och gör rörelser och bjuder på en fin konsert på gröngräset. Publiken sitter på kullarna och gungar med och klappar i takt. Mycket musik, rörelse, och känsla vid konserten. Sedan avslutas det med glittrande knallande raket till alla barns förtjusning. Därefter blir det fruktstund. Vi räknar alla kompisarna som är närvarande. Tackar för alla presenterna som vi pedagoger har fått. Önskar alla barn och vårdnadshavare som går på semester,
               
                  TREVLIG SOMMAR!!!

 Alla barn på förskolan fick lunchen serverad ute på gräset. Alla sitter fint på presenningen  och äter korv med bröd  grönsaker, melon till och med rostad lök. Löken är det flera som provar att smaka.
                      TREVLIG HELG!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar