måndag 10 augusti 2020

Välkomna tillbaka! Måndag 10/8

 Välkomna tillbaka till en ny termin. Hoppas ni alla har haft en jätteskön semester med härliga aktiviteter trots omständigheterna. 

Avd. Fjärilen har lämnat  de äldsta barnen sk uppflyttning till storabarns avdelningarna Hajen och Uttern. Därför har vi fått in nya barn på  avd. Det kommer att börja fem nya barn på avd. Så den närmaste tiden sker inskolning. Två nya kompisar har börjat idag. Vi har även ny personal på fjärilen, då Daniela från Hajen har fått en ny tjänst. 

Presentation av ny kollega: 

"Jag är ny och heter Husni. Jag är barnskötare och kommer från vikarie banken, jag kommer vara till 27/9/2020. Jag jobbade på bemamningteamet väster samt grundskola."

Påminna om att barnen behöver kläder och saker på sina hyllor. Nu kom äntligen värmen, så därför behöver barnen solhatt, keps, solkräm, tunna ljusa kläder och skor.Smörj gärna barnen på morgonen så smörjer vi efterhand under dagen. 

Den 24/8 är terminens  första vu-dag och då är fsk stängd. Vänligen meddela oss i god tid om omsorg behövs. 

Idag har vi varit en liten skara barn. Inskolning börjar inne på avdelningen med några kompisar. De övriga var då ute och lekte valfria aktiviteter. Barnen  som var inne har lekt och upptäckt sig fram i de olika lärmiljöer. Båda grupperna  har haft fruktstund med lite sånger. 

Barnen har ätit pastagtatäng med grönsaker.  











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar