tisdag 24 september 2019

Tisdag 24/9 Utevistelse

 Barnen har varit ute i det sköna vädret. Mycket aktivitet under leken som är utomhus. Barnen trivs vid sandlådan och det bakas flera kakor i olika storlekar.
 De äldsta tycker om cyklarna och cyklar runt gården upprepande gånger. Mycket turtagning,  motorik, teknik då det blir olika hastigheter som man kan styra med tramporna.


 Barnen har haft fruktstund ute vid stockarna  med önskesång.
 Barnen som ville får även vara med på samlingen inne på avd med samlingskorjen. Barnen får sjunga om Mamma Mu, tänk om jag hade en liten apa, det var en gång en apa, bä vita lamm och bä bä vita lamm gick på restaurang. De saker som ligger i korgen ska symboler  dessa sånger. Vid samma grund med samma plats, saker, imitationer får barnen lära sig dessa sånger.

 Lite fri lek i kuben bla innan maten. Det ska bli ett stort torn, säger en pojke.
 Barnen matsedel för veckan.
Barnen som har nappar har fått trevliga napphållare. DÄRFÖR ÖNSKAR VI NÅGON EXTRA NAPP FÖR DESSA BARN SOM DÅ HAR NAPPAR.
Vill också påminna om att vi fortfarande inte har någon representant för föräldrasamrådet. Lappen vandrar vidare på hyllorna. Detta uppdrag är bara att man går på dessa möten en gång per termin. Brukar vara onsdagar kl 8-9 här på flodillerns fsk. Man tar upp hissningar, dissningar, önskemål och tips ang  förskolan. Vi måste ha besked ang representant från avd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar