tisdag 21 augusti 2018

Inskolning

 Idag tisdag gick alla barnen ut direkt efter frukosten. Skönt väder fortfarande så barnen behöver inte ha så mycket på sig. Under uteleken har barnen blå lekt med sand. Kört med bilarna grävt med stora  och små spadar osv. 

 

 Att bli skjutsad tycker flera barn om. Något barn hjälper till med farten genom att putta där bak. Men det får inte gå allt för fort då kan det ju hända en olycka.
 Dagens samling tog  vi ute på filten med stora och lilla trumman. Vi sjunger al trumsången så att alla får spela. Man lär sig även kompisarnas namn med denna sången.


 Barnen får spela på den lilla och den stora trumman och barnen gör det med stor förtjusning. Plötsligt när vi hade samling gick brandlarmet. Alla barnen klarade detta fint. Vi bara flyttade oss  till vårt ställe som vi har vid brandlarm. Så fick alla barn lära sig vad man ska göra vid brandlarm. Så det var bra.

  
Innan maten lekte baren lite fritt bla  bygg av dupĺo vi nya byggbordet  några valde att höra på en saga osv. Dagens lunch blev panerad fisk med grönsaker, potatis och grönsaker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar