fredag 17 mars 2017

Fredag 17/3

Denna underbara fredag har barnen varit ute både på fm och em. Mycket sand lek med att bygga sandkakor och sandtårter. Här sitter ett av de yngsta barnen och för med fingret i kulramen han säger 1,2, och 3. Matematiken finns överallt.  


Sand tårtor på ett bageri.




Vissa barn hittade små kryp i jorden. Dessa tog vi in för att titta lite närmare på. Med hjälp av datorn ser barnen detta förstorat, en mask och en geting.

Inför nästa vecka dvs 12 så kommer det vara två praokillar på Förskolan. Killarna kommer att vara på avd Uttern och Humlan under v12-13.
Nästa vecka Måste vi sammanställa  sommarsemester. Därför bör vi ha dessa lappar senast tisdag. För att verksamheten ska bli så bra som möjligt under sommaren. Utifrån barnens semester sätts personalens semester så det täcks upp så bra som möjligt. Tiden går fort nu och våren närmar sig allt mera. Påsken är snart här, v14. Bekräfta hur barnens vistelsetid ser ut denna veckan, då ev personal önskar vara lediga. Denna veckan blir det påskfest på onsdagen den 12/4. Barnen får gärna klä ut sig då.

Trevlig Helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar