måndag 19 juni 2017

Måndag 19/6

Hej Alla föräldrar!


Terminen har nu avslutat och vi går in i Sommar verksamhet. Därför avslutas bloggen och allt denna veckan. Vecka 25 är en kort vecka pga av midsommar afton på fredag då är förskolan stängd. På torsdag firas midsommar här på förskolan. Med mycket sång, dans och god midsommarmat. Därför önskar vi gärna att ni kan plocka har med lite midsommarblommor med era barn. Så vi har riktigt mycket blommor på torsdag. Denna veckan har det börjat tre stycken "Ung i Sommar". Det är Tebin, Linus och Tiba. De är endast med barnen för att leka och lära dem dagliga aktiviteter. Även få lite arbetserfarenheter under sommaren. De är hos v25,26, 27 och 28. Sedan kommer tre ny då vi har sammasslagning  på Sannaparken 28, 29, 30 och 31.
Barnen som vistas på sammanslagningen är de bra att ha en kasse med saker. Saker som extra kläder, solkräm, solhatt, blöjor osv. Vänligen smör in era barn på morgonen innan de kommer till förskolan så fyller vi på under dagen.
Vecka 32 börjar det en ny barnskötare på Fjärilen, han heter Alexander. Bloggen öppnar upp igen v36.  Då terminen startar med ny personal och barn.
Därför önskar vi er Alla en skön sommar med en utvilande skön semester. Så ses vi till hösten med nya friska tag.


Med vänlig hälsning


Fareba, Jessica och Ulrika




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar