tisdag 25 april 2017

tisdag 25/4 info brev


Aktuell information april -2017

Avdelningen Fjärilen har utökas med lite flera barn. Under vecka 14 inskolades Liv hos oss på Fjärilen. Som ni säkert förstår är det många småbarn som kommer in till oss på avdelningen. Under maj och juni kommer fyra nya barn att inskolas på Fjärilen. Under juni månad börjar vi därför inskolning för de barn som är födda 2013 och 2014 på Hajen. Detta sker stegvis och i en lugn och metodiskt anda. Jessica är med vid denna inskolning. Tanken är sedan att Jessica arbetar på Hajen tillsammans med dessa barn. Under denna tid har vi kompletterat personalgruppen på avdelningen med hjälp av en tjej som heter Virsa. Inför ht är det pedagogerna Ulrika, Fareba och en vakant tjänst som ska tillsättas, som ska arbeta på Fjärilen.

Utvecklingssamtal kommer också att påbörjas nu. Även uppföljningssamtal av inskolningar kommer att ske för de nya barnen.

Terminen börjar dra mot sitt slut och det kommer att hända en del roliga saker för barnen på förskolan. Gosedjursfest 5/5 på avdelningen, då barnen gärna får ta med ett gosedjur. Detta blir som en avslutningsfest för alla barnen på Fjärilen. Barnen ska få dansa och berätta om sina gosedjur.  Andra händelser är avslutningsfesten för 5-åringarna och firande av förskolans dag osv.

Med vänliga hälsningar

Jessica, Fareba och Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar